Translations DK & LT

Dansk/litauisk tolk

Om

Enkeltmandsvirksomheden Translations DK & LT blev startet i sommeren 2015 af Sandra Danielsen. Jeg, som freelancetolk med flere års erfaring, udfører mundlige og skriftlige oversættelser fra litauisk til dansk og vice versa (og omvendt).

Tolkearbejdet/oversættelserne udføres med engagement og ansvarsfølelse, da det er meget vigtigt at opbygge tillid og netværk.

Jeg glæder mig til hver ny dag, nye opgaver, nye steder og nye samarbejdspartnerne. Det motiverer og engagerer mig!

Hvorfor skal I vælge mig til at oversætte/tolke?

Fordi jeg:

  • er kvalitetsbevidst og præcis
  • er fleksibel og har pondus til at få tingene gennemført samt overholder deadlines
  • er empatisk og medfølende
  • har kendskab til både litauisk og dansk kultur og livssyn
  • har flere års erfaring med tolkning

Som person er jeg god til at tilpasse mig forskellige situationer. Jeg udviser stor empati og fungerer godt i stressende situationer.

Arbejdserfaring
Freelance tolk
Siden 2013 har jeg været ansat som freelancetolk ved Aabenraa kommune, forskellige jobcentre rundt i Danmark, og for flere tolke- og oversættelsesbureauer både i Danmark og Litauen.

Kontorassistent
Jeg var ansat ved et momsagentur i 6 år som kontorassistent, hvor jeg var ansvarlig for udarbejdelse af momsansøgninger til mange lande både i og udenfor EU. Endvidere har jeg været bestyrelsesmedlem i firmaets personaleforening.

Uddannelse
University College Aabenraa – studerer til socialrådgiver fra 1. februar 2016.
IBA Kolding – akademiuddannelse i Kommunikation og formidling.
IBC Kolding – kontorassistent med speciale i administration.
IBC Aabenraa – HHX
Handelskole i Litauen – sælger B2C ”Business to customer”
Foreningsudvikling
I min fritid er jeg aktiv i en litauisk forening ved navn ”JYLLAND&FYN”. Jeg har ansvar for at finde sponsorer, der kan støtte foreningen økonomisk eller med produkter/ydelser. Desuden er jeg ansvarlig for foreningens velgørenhedsindsamling til Litauen. Jeg bidrager med ideer, planlægger og organiserer forskellige arrangementer.

Personlig oplysninger
Jeg er født og opvokset i Litauen og kom til Danmark i 1999 som 20-årig. Her mødte jeg min nuværende mand Henrik. Sammen har vi en søn og en datter. Vi bor i Rødekro (Sønderjylland).


36658266 – Fuld visning